Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benátky

26. 11. 2014

 

Tak, máme tu zájezd do Benátek. Poletíme letadlem dámy! Tak se připoutejte a vylétáme!

 

 

Po příletu na Benátské letiště se přesuneme na loď, která nás zaveze až k hotelu.

 

 

Hotel vypadal nádherně a taky že byl. Byl to jeden z krásnných a luxusních hotelů v Benátkách. Vyfotili jsme se a pak se běželi ubytovat.

 

 

Druhý den ráno jsme se vydali na celodenní výlet po Benátkách. Je toho tu hodně tak ať to stihneme. Na náměstí sv. Maraka jsme si mohli prohlídnou spoustu kráných staveb. Ale špatně se nám pochodovalo s tolika členy zájezdu a tak jsme se rozdělili na dvě skupiny. První skupinu tvořila Anysek, Elinka, Ellí, Hel, Bell, Kai a Jess. Druhou skupinu pak Rub, Vailet, Lanza, Katy, Verča, Tin a Teri.

 

 

S první skupinkou jsme se vydali po významných stavbách. Jako první byla Bazilika sv. Marka.

 

 

Další pak byl most Rialto. Nejznámější a největší most v Benátkách vůbec. Strávili jsme tam ale dlouhou dobu, protože tam byla taková tlačenice lidí, že než jsme se dostali na druhý konec mostu uplynula celkem dost dlouhá doba.

 

 

Druhá skupina to vzala jiným způsobem a to po vodě. Svezli se na krásných, ale drahých gondolách.

 

 

 

 

Propuli jsme uličkami od náměstí sv. Marka a vpluli do největšího kanálu Benátek - Kanál Grande.

 

 

Když jsme se pak znovu sešli, vydali jsme se po Benátských uličkách. Tahle byla ovšem větší než je na Benátky známo, protože je tu spousta obchodníků a samozřejmě lídí.

 

 

Byly jsme úplně utahané a tak jsme si šly do hotelu odpočinout. Pomalu jsme se ale připravovali na očekávaný Benátský Karneval. Když jsme byly připravené, vyrazily jsme. Byla to velká karnevaloá přehlídka různých modelů Všem vám to tam moc slušelo.

 

 

Třetí den jsme se s Benátskými krásnými místy museli rozloučit. Odletěli jsme zpět do LPMA, ale i tak nikdy nezapomene na krásné zážitky z tak krásného místa v Itálii. Doufám že se vám tam líbilo stejně jako mě

CK Raguelle