Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní zájezd

31. 1. 2016

 

 

Vítám vás u sportovního zájezdu. Doufám že se vám bude líbit a že se moc neunavíte ;) Neotáleli jsme a hned vytáhli míč. Jako první se hrál basket. Je nás 8, a tak jsme se krásně rozdělili na 4 a 4 do týmů. Jeden tým si vzal dresy, abychom se od sebe rozeznali.

 

 

Další byl volejbal. Zase jsme se rozdělili do týmů po čtyřech. Tentokrát to rozdělili se shodou náhod stejné tenisky :) Katy fakt válela. Dávala tolik smečů, že Tabby u sítě a ostatní protihráčky neměli šanci.

 

 

Další byl fotbal. Na ten se hodně těšila Terihorse (aspoň u bufetu to říkala:)), ale zrovna měli na hřišti spuštěný zavlažovač trávníků, takže z toho nebylo nic.

 

 

Protože jsme byli zpocené, vydali jsme se na led pro osvěžení, kde si s námi zahráli hráči NHL. Náhoda :D ...(i když člověk nikdy neví, jak zpocení jsou hokejisté po zápasu, takže tenhle sport v tom osvěžení asi neměl takovou roli, když se tam Zuzanka promenádovala...no jo, ona to má nacvičené z večírků a těch jejich sexy gangů :D).

 

 

Následovala dopolední svačinka....ovocný pohár sice nic moc dietního, ale pochutnali jsme si. Navíc, my to ještě za pár hodin shodíme.

 

 

Po svačině jsem se nabalili teplým oblečením a vyrazili lyžovat. Vleky nás vyvezli nahoru.

 

 

Většinou jsme se na sedačky vešli dobře, ale snowboardy jsou moc velké, a tak musela Verča jet dalším.

 

 

 

Po návratu z hor nás čekala velká teplotní změna. Šli jsme běhat....akorát vám nějaký idiot (neptejte se kdo) neřekl, ať si vezmete čepice a opalovák, takže jsme se hezky spálili :) I přes velký hic některé běželi jako o závod.

 

 

Alexis si prostě ještě musela vyzkoušet jak daleko doskočí, ale trochu se jí to nepovedlo a  přistála rovnou na zadnici :D

 

 

Následoval oběd, ke kterému jsme si dali vynikající kuřecí řízek.

 

 

Po obědě jsme sice měli krátkou pauzu, ale asi ne moc dlouho na Tabbyn žaludek. Chudák musela odpočívat a popíjet vodu, aby neomdlela vedrem a nevyhodila celý oběd. Ostatní ale čile pokračovali. Zavítali jsme do tělocvičny, kde každá rozvinula svou gymnastickou stránku. Katy našla hrazdu, Tinuška zase trampolínu, kde děla jedno salto za druhým a Verča úplně vzadu kruhy.

 

 

...I když co se jídla týče, Verunka asi neměla dost a potajmu se dojídala za bednou...

 

 

To Alex přes ní aspoň udělala kráný přeskok...to je pružnost!

 


A já..já si taky aspoň přeskočila kozu...abych nedělala špatný vzor.

 

 

 

Pak jsme šli do posilky. Každá si vlezla na nějaký stroj, jen Tinuška chtěla ukázat co v ní je a zvedla, já nevím, asi tunovou činku :D

 

 

Jako poslední a snad i trochu odpočinková činnost byl bazén. Kvůli velké únavě jsme naplavali jen pár bazénů....a naše hiperaktivní Tinuška vystřihla parádní šipku.

 

 

Není divu, že kvůli únavě si i některé z nás museli občas odpočinout a chytnout se kraje bazénu. Zuzanka ovšem nebyla u kraje, nýbrž někde uprostřed něj a tak se musela chytit takových těch plovoucích lan...no plavčík jí to dal pořádně sežrat a schytala dlouho přednášku o tom, ce se zde smí a nesmí...

 

 

Tinuška - pod vodou - hiperaktivita - co dodat.. :D :D

 

 

K večeři jsme si dali zeleninový salát. Konečně nějaké zdravé jídlo.

 

 

Na konci tak náročného dne jsme uspořádali párty na oslavu nově vypracovaných svalů. Tak si je udržte! :D Pozvali jsme i ty hokejisty, který teprv kulili oči.

 

No a touhle oslavou se s vámi loučím. Doufám že sem vás moc nestrhala a že vás moc nebolí svaly.

CK Raguelle